Czibere Kft. - szerszámkészítés, fröccsöntés, galvanizálás, szinterezés, rugókészítés Cégünkről Termékek Szerszámkészítés Fröccsöntés Galvanizálás Szinterezés Rugókészítés Kapcsolat
• GYORS KERESŐ

Huzalszikra forgácsolás

Szerszámkészítés - Huzalszikra forgácsolás

Szerszámkészítés - Huzalszikra forgácsolás

 

 

 

 

 

 

 

 

A huzalszikra forgácsolás során a huzalszikra forgácsoló gépeinkkel a legprecízebb, legpontosabb méreteket tudjuk betartani. A huzalszikra forgácsolás lényege az, hogy a előkészített munkadarab hőkezelés után alakítható ezzel a technológiával függetlenül a kéménységétől (vidiát is vágunk). A legújabb 440-es Charmilles gépünkkel 400 mm magasságú vágást is tudunk készíteni, valamint 30 fokos megmunkálási szög is lehetséges. Huzalszikra forgácsoló gépeinkkel mindenféle fémes anyag megmunkálható (réz, alumínium is). 3D-s, illetve műszaki rajzokról készítjük a megmunkáló programokat. Az alsó és a felsõ fej mindhárom gépünkön külön programozható így nem okoz problémát semmilyen egyenes vonallal lekövethetõ felület elkészítése. A munkatartomány itt 340 x 450.

Szerszámkészítés - Huzalszikra forgácsolás

 

HUZALSZIKRA FORGÁCSOLÁS TECHNOLÓGIÁJA

huzalszikra forgácsolás  azok közé a néhány fémmegmunkálási technológia közé tartozik, ahol a szerszám anyaga puhább, mint a vele megmunkálni kívánt anyagé, és a huzal szikraforgácsolás a szikraforgácsolások egyik fajtája. A huzalszikra forgácsolás lényege hogy az elektróda és a munkadarab között szabályozott elektromos folyamatok választják le a munkadarabról az anyagi részecskéket.

Ezen belül a huzalszikra forgácsolás mint a neve is mutatja  huzallal végzik a forgácsolást síkbeli alakzatok kivágására. A huzalszikra forgácsolás anyaga többnyire sárgaréz vagy különféle bevonattal ellátott huzal. Síkbeli és térbeli alakzatok elkészítésére is használatos a huzalszikra forgácsolás.

Előnye például a huzalszikra forgácsolás alkalmazásának, hogy térbeli alakzatok is pontosan megmunkálhatóak.

 

Cégünkről   l   Termékek   l   Szerszámkészítés   l   Fröccsöntés   l   Galvanizálás   l   Szinterezés   l   Rugókészítés   l   Kapcsolat 2008 (C) készítette: Androvera
angolul